Integritetspolicy – Villkor

Introduktion

Denna policy beskriver användarnas, webbplatsens och webbplatsägarnas skyldigheter och krav.

Villkor

Ändringar av dessa villkor

Alla ändringar vi kan göra i dessa villkor när som helst kommer att publiceras på denna sida. Kom tillbaka ofta för att se några uppdateringar eller ändringar som vi har gjort.

Vårt kontrakt med dig

När du signerar och skickar en beställning av en produkt och / eller tjänster till oss betyder det inte att vi har säkrat en plats eller accepterat din beställning. Vårt godkännande av beställningen kommer att ske när vi ger dig ett skriftligt bekräftelsemail eller när full betalning mottas vid vilken tidpunkt ett avtal kommer att uppstå mellan dig och oss.

Noggrannhet

Vi gör allt för att se till att information om våra produkter och tjänster och annan information på vår webbplats är uppdaterad. Men om information är felaktig eller kan ändras förbehåller vi oss rätten att dra tillbaka eller ersätta produkten eller tjänsten och att avbryta eventuella utestående beställningar eller bokningar med varsel till dig.

Avbokningsregler

Vi förstår att planer kan ändras och vi kommer alltid att försöka tillgodose din begäran om att ändra eller avboka din bokning. Avbokningsmeddelanden ska göras skriftligen per post eller e-post eller per telefon till kontaktuppgifterna på info@medicalbeautycenter.se. Det faktiska datumet för ditt avbokningsmeddelande kommer att vara det datum då meddelandet tas emot av oss.

Delegerade / gästplatser kan avbokas när som helst fram till och med 30 dagar före konferensens eller evenemangets eller kursens datum och en full återbetalning kommer att tillhandahållas, minus en administrationsavgift på 6% av registreringsavgiften. Ingen återbetalning kommer att ges för avbokningar efter det datumet. Ersättningar kan göras till och med sju dagar före evenemanget genom att tillhandahålla information om den kollega som vill ta din plats, och detta kan, enligt vårt eget gottfinnande, bli föremål för en administrationsavgift på 50 €. I det osannolika fallet att ett evenemang måste avbrytas av oss kommer du att erbjudas en biljett till det omplanerade evenemanget eller full återbetalning.

återbetalning

Återbetalningar krediteras normalt på ditt kredit- / betalkortkonto inom två arbetsveckor. Där detta inte är möjligt kommer vi att skicka en banköverföring inom 30 dagar.

Betalning

Vi accepterar de flesta större kredit- / betalkort för onlinebeställningar. Om ditt betalningsmetod väljs med kreditkort överförs du till en betalningsport för tredje part där du blir ombedd att ange dina kortinformation och kortinnehavarens namn. MBC lagrar eller bearbetar inte din betalning. Om du inte har fått ett bekräftelsemail ska du inte anta att beställningen har behandlats. Vi rekommenderar att du inte skickar kontanter via posten.

Prissättning

Registreringspriser visas i SEK. Det är alltid möjligt att, trots våra bästa ansträngningar för att se till att priserna är uppdaterade och korrekta, kan fel uppstå och i detta fall kommer du att kontakta dig med bekräftelse av rätt pris innan din beställning är klar.

Porto och leverans

Där ceritifkat porto är tillämpligt, inkluderar det angivna priset portokostnaden till din adress. Vi standard och posta post utomlands. Vi skickar inte certifikat med bud eller annan postmetod som inte är standard. Eventuella ytterligare postkostnader anges tydligt via e-post innan produkten publiceras.

Personlig information

När du använder vår webbplats eller våra tjänster kan du behöva lämna personlig information (namn, adress, e-post, kontouppgifter etc.). Vi kommer att använda denna information för att administrera vår webbplats, applikationer, klientdatabaser och marknadsföringsmaterial. Vi kommer att se till att all personlig information som tillhandahålls förvaras säkert i enlighet med Allmän uppgiftsskyddsförordning (EU) 2016/679, såsom antagen i Sveriges lag i dataskyddslagen 2018. För ytterligare information, se vår integritetspolicy på https://www.medicalbeautycenter.se/integritetspolicy/

  •