Ultralift/Ultherapy

Ultralift / Ultherapy

Lyft och dra åt ansiktet och halsen med den autentiska, icke-kirurgiska behandlingen – Ulterapi
Ultraljud är en säker, icke-kirurgisk ultraljudsbehandling som motverkar effekterna av tid och svårighetsgrad på din hud. Ultralift använder kroppens eget regenererande svar för att försiktigt och lyfta huden på ögonbrynet, under hakan och nacken, mjuka linjer och rynkor på decolletage.

Ulterapibehandling är den enda icke-invasiva behandlingen som godkänts av det amerikanska FDA för att dra åt huden, vid ögonbrynen och under hakan.

Nu är det också den enda icke-invasiva behandlingen som är US FDA-godkänd för specifik reduktion av linjer och rynkor i decolletage. Ulterapi kan hjälpa dig att få ett fräschare och mer ungdomligt utseende från panna till bröst. Både män och kvinnor kan njuta av fördelarna med Ultherapy:

icke-kirurgisk
Ingen sjukfrånvaro
Bygger upp kollagen
Naturligt resultat
En enda behandling
Säker ultraljudsbehandling

Ulterapi lägger fokuserad ultraljudsenergi till samma hudlager som kirurger fokuserar på i plastikkirurgi utan skärning eller hudbeläggning. Denna energi initierar kroppens naturliga reaktion för att stimulera tillväxten av nytt färskt kollagen och stärka svagt kollagen.

Hur fungerar Ulterapibehandling?

Till skillnad från laser, radiofrekvens och andra tekniker, ger Ultherapy energi på optimala djup av huden samt med optimal temperatur och precision utan att skada hudens ytskikt. Ulterapi är också ensam om att använda ultraljudsvisualisering, vilket ger terapeuten möjlighet att se vävnadsskikten som behandlas och därmed säkerställa att energin levereras säkert till det område där den har optimal effekt.

Även om Ultherapy inte har samma effekt som en ansiktslyftning, är det ett spännande alternativ för de som inte är redo för operation och för patienter som vill utvidga effekten av plastikkirurgi.

Vetenskapligt bevisat stimulerar kollagenproduktion

Data från en unik Ultherapy-studie där patienter genomgick en Ultherapy-behandling på ena sidan av ansiktet visade att Ultherapy-behandling leder till en kvantitativ ökning av kollagenproduktionen. Analys av hudvävnad visade att Ultherpy-behandling resulterade i en genomsnittlig ökning av kollagenproduktionen med 1,4 gånger. Speciellt för kollagentyperna är l och lldtyper oftast förknippade med åldrande – graden av kollagenproduktion på sidan av ansiktet behandlad med Ultherapy var 21-68% högre än den obehandlade sidan.

Studien bekräftar mätbart för patienter att Ulterapibehandling inte bara påverkar utsidan utan också där den är viktigast djupt inuti huden.

Finns det några biverkningar?

Huden kan först vara spolad, men rodnad bör försvinna inom några timmar. Vissa patienter upplever lätt svullnad, stickningar eller ömhet vid beröring, men dessa är tillfälliga till sin natur. Andra, mindre vanliga effekter efter proceduren kan inkludera tillfälligt blåmärken eller domningar i små hudområden. Som med alla medicinska åtgärder finns det möjlighet till andra sällsynta biverkningar, som din läkare kommer att granska med dig.

När kommer jag att se resultat? Hur länge har du kvar?

Vissa patienter upplever en initial effekt omedelbart efter behandlingen, men de slutliga resultaten kommer att visas under en period av 2-3 månader när nytt kollagen byggs upp, vilket gradvis lyfter upp och skärper huden i ansiktet och halsen och jämnar ut huden på avfallet.

De flesta patienter behöver bara en behandling. Beroende på graden av slapphet i huden och hur din naturliga kollagenproduktion kan se ut, kan du behöva komma tillbaka när huden fortsätter åldras.

telefonkonsultation

Om du bor långt från Göteborg och därmed har svårigheter att komma till läkarkonsultation kan du skicka fotografier tillsammans med kontaktinformation och en beskrivning av dina önskemål. Vi kommer att kontakta dig för en telefonisk konsultation så snart bilderna har kommit till kliniken. Du hittar vårt e-postformulär på webbplatsen nedan, kontakta oss.

Paketlösningar med transport och övernattning

Laser & Estetik erbjuder också paketlösningar med transport och hotellboende i samband med driften. Kontakta din klinik för mer information.