PRP Kurs - Kursinnehåll

PRP Kurs

PRP-kurs

PRP (platelet rich plasma)

Du får en professionell utbildning i PRP-behandling där du går igenom både teoretisk och praktisk del.

Du kommer att utbildas i PRP-behandling för rynkoreduktion och föryngring i ansiktet, halsen … etc. Vi använder en unik plasma-blandning med Hayluronsyra i samma badkar, ja i samma badkar med ett fantastiskt fint resultat omedelbart efter behandlingen.

Vi kommer också att lära dig PRP-behandling för håravfall ”Alopecia” i nästa smärtmetod (med nervblock) och metod som har uppskattats av alla våra kunder.

Vi använder PRP-rör från RegenLab. En PRP-behandling med dessa rör är enkel, snabb och effektiv i priser med andra märken i stort.

Den praktiska delen där arbetet med levande modeller utförs under ledning av vår specialistläkare Dr. Ala Sadik.

Kurs kostar 9 500: – exklusive moms.

Du får ett certifikat och material. Använd en journalförteckning för användning i kliniker / salonger i slutet av kurserna. Du får också fördelen med att köpa behandlade satser i framtiden till ett rabatterat pris.

NOTERA!

Kurskrav: Du måste vara sjuksköterska eller Leg sjuksköterska
Ansökan är bindande. När du ansöker om och får en faktura från oss har du fram till förfallodagen att betala fakturan. Om du behöver granska dig, vänligen kontakta oss och meddela oss så är det gratis. Om du har betalat din faktura och betalat för hinder på kursdatumet har du en garanterad plats hos oss i 6 månader och kan sedan delta vid nästa tillfälle. Pengarna återbetalas inte.

Application Form

our adress:

Trädgårdsgatan 3, 411 08,

Gothenburg – Sweden