PRP Injektion

PRP, Platelet Rich Plasma är nytt inom den estetiska hudvården men har länge varit i bruk vid skötseln av olika sjukdomar och skador.

Denna metod används i U.S.A. och London på privata kliniker specialiserade inom föryngringshudvård.

PRP (Platelet Rich Plasma el. blodplättrik plasma) är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxt- faktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Detta ger en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. Behandlingen har i många år använts inom idrottsmedicin, ortopedi och tandkirurgi. De senaste åren har behandlingen börjat användas inom estetiska behandlingar.

 

Med PRP behandlingen (Dracula behandling) försöker man få nytt liv i hud och hårbotten (behandling av håravfall) samt förnya cellerna. Resultatet är att hudens struktur förnyas och blir fastare och ungdomligare.

Under håravfall behandlingarna strävar man vanligen till att återuppliva avtagande hårväxt eller hotande förtunning av håret. PRP behandlingarna görs i serier på 2-4 gånger och det är minst 4 veckor mellan behandlingarna. PRP behandlingen av hårbottnen utgör ett undantag – den kan göras som en engångsbehandling. PRP ger inte en omedelbar “quick fix” som injektionsbehandlingar med Muskelblockerande injektioner eller Fillers, men skall ses som en långtidsinvestering. Men önskas snabba resultat så kan PRP utmärkt kombineras med de andra injektionsbehandlingarna.

 

Price from: 3 200 SEK

or pay part X XXX SEK / month

Treatment time
from 40 min

Time at the clinic
from 50 min timmar