PRP Dracula Vampyr Terapi Kurs

PRP-kurs

Kursen för PRP, den så kallade Vampire-behandlingen, innefattar beredning av venprovningskurs, PRP, injektionsteknik, mikronedling, behandlingsprotokoll och avslutas med att utföra en behandling. Kurserna leds av en kvalificerad sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med estetiska behandlingar.
Vi på MBC är stolta över att introducera ett nytt behandlingskoncept som inkluderar en revolutionerande behandling med blodplättrik plasma (PRP) för olika behandlingsområden. Vi erbjuder utbildning för legitima sjukvårdspersonal och hudterapeuter där du kommer att lära dig grundläggande behandlingar i olika kombinationer för olika områden som ansikte, dekolletage, stretchmärken, bröst. Dessutom kommer dessa föryngringsbehandlingar att lära dig PRP-behandling för att stimulera hårväxt. Alla dessa behandlingar presenteras med stöd från forskningen.

PRP (Platelet Rich Plasma eller platelet rich plasma) är en biologiskt föryngrande behandling, även känd som Dracula eller Vampire-metoden. En autolog transplantation med tillväxtfaktorerna på våra blodplättar stimulerar hudens cellförnyelse och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Hårbotten kan också behandlas för att stimulera de befintliga hårsäckarna som i sin tur ger nya hårstrån. PRP har använts under många år inom idrottsmedicin och ortopedi och har under senare år börjat användas i den estetiska industrin.

Hur fungerar PRP?
 Blodplättarna (blodplättarna) är små blodkroppar och deras huvuduppgift är att stoppa blödning som uppstår i kroppens blodkärl genom att initiera läkningsprocessen. En av de viktigaste tillväxtfaktorerna är stamcellerna som bland andra funktioner binder till blod och stimulerar cellerna att växa och dela sig. I den primära (cellulära) hemostasen kommer proteiner från skadat kollagen i kontakt med blodplättarna. De aktiverade blodplättarna binder till kollagenet och utsöndrar granuler vilket leder till frisättning av adenosindifosfat och fibrinogen. PRP ger en högre koncentration av tillväxtfaktorer och aktiverar dem.

Intresseanmälan

our adress:

Trädgårdsgatan 3, 411 08,

Gothenburg – Sweden