Om Oss

Medical Beauty Center

Vi har varit i Göteborg sedan 2005 som en del av gruppen Laser & estetik. Vi arbetar i moderna lokaler som är anpassade till vår verksamhet eftersom vi utför allt från laserkirurgi, kosmetiska laserbehandlingar, hudvårdsbehandlingar, injektionsbehandlingar och hårborttagning.

Vår filosofi bygger på personlig och professionell vård och målet är uppenbarligen nöjda patienter. Vi ställer höga krav på oss själva och strävar efter att erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Vi vill att våra patienter ska känna sig välskötta och vi vill bygga en relation där patienten känner sig trygg. Våra erfarna medarbetare lyssnar alltid på individuella önskningar och förväntningar och ger personlig vägledning. Vi gör alltid vårt yttersta för att uppnå bästa resultat och hos oss är patienten alltid i fokus.

Kompetens och erfarenhet

Vår expertis består av specialiserade läkare inom allmän kirurgi, urologi och plastikkirurgi, samt en kvalificerad sjuksköterska, certifierade hudläkare och laserterapeuter. Alla har bred erfarenhet inom sina respektive områden. Kontinuerlig utbildning bidrar till att kontinuerligt öka vår kompetens.

Patientens säkerhet och säkerhet har hög prioritet hos oss. Bakom kliniken sitter en medicinskt ansvarig läkare. Vi har full patientskadeförsäkring och vår personal är specialutbildad i yrket.

Ledande i laserassisterad fettsugning

Laser & Aesthetics är Sveriges första specialistklinik inom laserassisterad fettsugning (Smartlipo) och vi har byggt upp en bred upplevelse i området. Vi kan stolt säga att vi introducerade denna behandlingsteknik i Sverige och idag har det största antalet operationer som utförs i Norden. Detta innebär att vi kan betraktas som en referensklinik för denna metod.

Vi använder marknadens mest effektiva och säkraste lasermaskiner och strävar alltid efter att erbjuda den senaste behandlingstekniken. Vi använder säkra och beprövade metoder för att uppnå bästa resultat.

Vi följer lagar och förordningar som gäller i enlighet med svenska standarder för omvårdnad, vård, patientinformation, konfidentialitet, hantering av medicinska journaler, akutåtgärder inom operativa och administrativa rutiner.

Tillgänglighet

Vår klinik är centralt belägen i början av avenyn. Vi försöker så långt som möjligt att uppfylla dina önskemål och erbjuda behandlingskvällar på kvällar och helger.

Telefonkonsultation

Om du bor långt från Göteborg och därmed har svårt att komma till läkarkonsultation kan du skicka fotografier tillsammans med kontaktinformation och en beskrivning av dina önskemål. Vi kommer att kontakta dig för en telefonisk konsultation så snart bilderna har kommit till kliniken. Du hittar vårt e-postformulär på webbplatsen nedan, kontakta oss.

Paketlösningar med transport och övernattning

Laser & Estetik erbjuder också paketlösningar med transport och hotellboende i samband med driften. Kontakta din klinik för mer information.

Besök och uppföljningar

Besök och uppföljningar ingår naturligtvis i driftskostnaden. Patienten får återbesök från oss, men kan till och med kontakta oss för bokning när det passar oss. Naturligtvis kan patienten om nödvändigt komma in för flera besök utan extra kostnad.

Betalning

Driftskostnaden måste betalas senast sju dagar före arbetsdagen, vi ger inte ut en faktura för efterbetalning. Vi tillhandahåller finansiering för operationer och behandlingar. Kontakta din klinik för mer specifik betalningsinformation.

Bokning

Kontakta din klinik för bokning.

avbokningsregler

Naturligtvis har du alltid möjlighet att avbryta / omplanera din tid, men detta måste göras minst sju dagar före den överenskomna driftstiden, detta gäller också för preliminära bokningar. Se vår avbokningspolicy nedan.

Om du avbokar / bokar om senast 7 dagar före den avtalade driftstiden debiteras 10% av summan.
Om du avbokar / bokar om senare än 3 dagar före den överenskomna driftstiden debiteras 30% av tilläggsavgiften.
Vid avbrott (ingen avbokning / ombokning) debiteras 50% av driftsumman.
Vid avbokning av medicinska skäl tas ingen avgift, men ett giltigt medicinskt intyg krävs.