Fraxel Laser

Fraktionell laser

Fraktionell laser är ett genombrott i estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Till skillnad från traditionell laserslipning som skalar bort huden, ger Fraktionellaser en miljon mikroskopiska behandlingspunkter omgiven av orörd hud. Läkningen sker snabbt i fraktionell laserbehandling. De använder kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa en ny, friskare och mer elastisk hud. Varje laserfläck eliminerar gamla pigmenterade hudceller från ytan men når också djupt in i huden. Där stimulerar fraktionell laser kollagenbildning och ökad elasticitet vilket resulterar i hudstramning, hårsträckning.

Med varje fraktionell laserbehandling kan 12-20% av hudytan behandlas. Vid fraktionell laserbehandling gör vi vanligtvis 3 till 5 behandlingar med en månads intervall vilket ger kraftfulla resultat med ett minimum av konvalescens.

En mildare hudspänning kan erhållas med IPL. Fraktionell laser är ett behandlingsalternativ för åldrad eller solskadad hud och ger fantastiska resultat på åldersfläckar, solfläckar, linjer, rynkor, stretchmärken, striae, ärr och akneärr. Förutom ansikte, kan du behandla nacke, decolletage och händer med Fraktionell laser. Fraktionell laser är också den enda behandlingsmetoden vi har för akneärr på ryggen.

Pris från: 3 500 SEK