Filler

Fillers behandling 

Den enklaste och snabbaste metoden för att ändra formen i ansiktet är att använda fillers injektioner. Med fillers kan du förstärka kindbenen, accentuera käklinjen, räta ut näsan, få mer volym och balansera ansiktets proportioner samt framhäva dina personliga drag på bästa sätt.

Fillers innehåller kroppens egen substans (Hyaluronic acid) som är väldokumenterad och du behöver inte vara orolig för att du ska få en reaktion. Alla våra behandlingar ger en naturlig resultat.

Inför varje behandling görs en konsultation och vi går igenom dina önskemål och förväntningar. Du får information om hur behandlingarna går till och vi kommer överens om vilket alternativ som passar dig bäst. Om du har bestämt dig för en behandling med fillers så  kan det ges på plats.

 

Fillers behandling – så går det till

Inför injektionen får du lokalbedövning, även kallat tandläkarbedövning. Vi injicerar fillers efter dina önskemål om utseende och form. Svullnad och lätt rodnad kan det uppstå efter behandlingen men den kan sminkas över och försvinner på ett dygn.

 

Efter fillers behandling

Eftersom fillers består av ett ämne som finns naturligt i kroppen bryts det ned och försvinner med tiden. Hur länge injektionen håller är individuellt men

du kan räkna med att behöva upprepa behandlingen mellan var fjärde och var sjätte månad för att upprätthålla effekten.

 

Vår sida är under uppbyggnad. Vi ber er ha överseende, vid frågor – kontakta gärna oss!

Price from: 2 500 SEK

or pay part X XXX SEK / month

Treatment time
from 20 min

Time at the clinic
from 30 min timmar