Brazilian Butt Lift

Hur går Brazilian Butt Lift till?

På kliniken utför vi brasiliansk Butt-lift med hjälp av fetttransplantation. Oönskade fettavlagringar fettsugas och transplanteras till skinkorna.

Det vanligaste är att ta fett från området runt stubben, där du vill ha färre fettavlagringar, men det är också möjligt att t.ex. fettsugning mage. Fettet införs sedan huvudsakligen i den övre delen av busken, men ibland också på sidorna.

En brasiliansk Butt Lift ger endast mindre ärr på cirka 3-4 mm.
Operationen utförs under anestesi och tar cirka 2-3 timmar.

Vid samrådet

En kirurgisk procedur föregås alltid av en konsultation med en av våra plastikkirurger.

Vid samrådet går du igenom dina önskemål och villkor, såväl som vad som är möjligt att uppnå. Då får du också möjlighet att få svar på alla dina frågor och få all information som behövs innan operationen.

Resultatet av en BBL-utvidgning

Resultatet varierar beroende på patientens tillstånd och startposition. Kroppens proportioner samverkar och det är viktigt att kuddens utvidgning fortfarande bidrar till ett harmoniskt utseende.

Viktigt att veta är att:

Ca. 50% av volymen försvinner efter operationen.
Omedelbart efter förfarandet är området svällt och fettavlagringarna som överlever och blir permanent utgör ca. 2/3 av volymen. Dessa fettceller är som andra fettceller i kroppen, vilket innebär att en viktökning kan öka stumpens volym, och vice versa.

Brasiliansk knapplyftdrift

När operationen är klar får du förband och bälte som ska användas i 2-4 veckor.
Efter 1-2 veckor kommer du tillbaka för att ta bort alla sömmar.
De flesta kan återvända till jobbet efter ungefär en vecka och i många fall snabbare än så.

Pris från: 65 000 SEK

eller delbetala 2 844 SEK / månaden

Operationstid
2-4 timmar

Operation
under narkos

Tid på kliniken
4-8 timmar

Tillbaka på jobbet
1-2 veckor

På operationdagen kommer du att träffa din kirurg. Han / hon fotograferar verksamhetsområdet om detta inte görs i samband med samrådet.

Proceduren utförs i lokalbedövning i kombination med ett lugnande medel. Operationen tar cirka 1-5 timmar beroende på vilken kropp eller delar du vill operera. Du går hem samma dag.

det är så det går

Om du vill boka tid för operation kan du göra det efter samrådet. Ibland vill du tänka på saken och sedan ringa och boka tid. När du har bestämt och bokat en operationstid får du informationsmaterial från oss. Det finns omfattande information och instruktioner om förfarandet och vad man ska tänka på innan, under och efter klinikens vistelse.

Före operationen

På operationdagen träffar du din kirurg, som drar på dig. Du har möjlighet att ställa ytterligare frågor om det behövs. Du kommer att fotograferas.

Operationens längd beror på proceduren som utförs och dess omfattning. Innan operationen kommer du att få smärtlindring för förebyggande syften och även något lugnande läkemedel. Förfarandet är då väsentligen smärtfritt antingen i lokalbedövning eller anestesi.

Efter operationen

Om proceduren utförs under lokalbedövning kommer du att kunna stå på dina egna ben och åka hem, men inte köra din egen bil. Om du behöver vila längre på kliniken finns det naturligtvis den möjligheten.

Om proceduren utförs i anestesi vilas du i ett av våra väckningsrum. Våra medarbetare kommer att ta väl hand om dig så att du känner dig trygg med oss. Det är viktigt att komma ihåg att du inte får köra din bil hem efter proceduren.

telefonkonsultation

Om du bor långt från Göteborg och därmed har svårt att komma till läkarkonsultation kan du skicka fotografier tillsammans med kontaktinformation och en beskrivning av dina önskemål. Vi kommer att kontakta dig för en telefonisk konsultation så snart bilderna har kommit till kliniken. Du hittar vårt e-postformulär på webbplatsen nedan, kontakta oss.

Paketlösningar med transport och övernattning

Laser & Estetik erbjuder också paketlösningar med transport och hotellboende i samband med driften. Kontakta din klinik för mer information.