Botox

Botox

Botox är ett väl beprövat och godkänt läkemedel som har använts under många år.
Botox används för närvarande med mycket positiva resultat vid behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksfötter), i besvärliga arm- och handsvett och vid behandling av migrän.

Botox blockerar nervimpulserna i ansiktsmusklerna och därmed utjämnar linjer och rynkor. Effekten ses inom 3-4 dagar och effekten varar upp till 6 månader.

Behandlingen är snabb och enkel. Botox injiceras i det avsedda behandlingsområdet genom knappt märkbara tunna nålstickor. Ingen anestesi behövs och du kan återgå till normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen. Vissa patienter upplever en lätt rodnad den första dagen som snart är övergående.

Behandlingsområden

Botox kan användas för behandling av rynkor och veck i pannan och i ögonområdet (kråksfötter) och vid utdragna munstycken och vissa rynkor i nacken. Botox kan också användas för svår arm- och handsvett och för behandling av migrän.
Bieffekter

I sällsynta fall kan Botox orsaka en kortvarig svaghet i närliggande muskler. Eftersom effekten av Botox är övergående är alla biverkningar också övergående. Kontakta din klinik för bokning och personlig rådgivning

Botox Medical Beauty Center
Botox Medical Beauty Center

Price från: 1 400 SEK

Behandlingstid 
från 20 min